Crossfit

Een complete workout in een zeer gestructureerde en uitdagende circuitvorm, met garantie op snelle resultaten. Onze lessen worden begeleid door zeer goed opgeleide lesgevers, die je leren hoe je de oefeningen kan aanpassen aan jouw specifieke situatie.


Boksen

Kracht, uithouding, coördinatie, snelheid, kortom de ultieme workout voor wie het graag iets pittiger heeft. De eerste les kan je gratis bokshandschoenen en bandage lenen van ons. Kom je nadien terug, zal je zelf je beschermingsmateriaal moeten meebrengen. Onze trainer laat je wel weten welk materiaal voor jou het meeste geschikt is.

Yogatletics

Yoga heb je in 1001 vormen en soorten, waarvan Yogatletics veruit de pittigste is.
Met deze les, gebaseerd op het bekende Bikram Yoga, ontwikkel je kracht en lenigheid, en dit in een zaal verwarmd tot boven de 40 graden. Zweten geblazen dus, maar dankzij deze warmte zijn ook je spieren soepeler, zodat je de uitdagende houdingen beter lukken. Zeker eens proberen dus.

Restorative Yoga

De ideale sessie om uw lichaam en geest te helpen herstellen van zware fysieke of mentale inspanningen. Stretching, ademhaling en mobiliteit zijn de sleutelwoorden in deze les. Voor beginners soms wat moeilijk om te focussen op de ademhaling in plaats van af te dwalen in de dagelijkse beslommeringen, maar al doende zal je merken dat dit alsmaar beter gaat lukken.


Core Stability

Een workout speciaal samengesteld voor duursporters, maar eigenlijk goed voor iedereen, en vooral voor mensen met rugproblemen, bekkenproblemen en andere aanslepende ongemakken. In deze les wordt extra aandacht geschonken aan ieders specifieke situatie, waardoor dat letterlijk iedereen aan deze les kan deelnemen.


Uurrooster

Het huidige uurrooster van de groepslessen kan je vinden op ons boeking- en reservatieplatform.

 - OPGELET -
Wegens de Corona crisis blijven onze yoga lessen voorlopig opgeschort. We hopen in september te kunnen herstarten.

Alle andere activiteiten gaan wel weer door, maar vergeet zeker niet vooraf te reserveren zodat je zeker bent van de locatie.
Indien je reeds klant bent, hou dan zeker je mailbox in de gaten.

Ben je nog geen klant, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zodat we je op de hoogte kunnen brengen wanneer bepaalde lessen weer zullen worden opgestart.